Hur kopplar man sitt konto till Fortnox?

Det går idag koppla Arbetsorderkonton till Fortnox Integration. Man får då tillgång till kundregister och kan skapa fakturor direkt till Fortnox.

Logga in på ditt adminkonto på Jobbtimmar, gå sedan till Administrera och längst ned på sidan finns en knapp ”Anslut till Fortnox”. Klicka på den och följ instruktionerna.

Som sagt fungerar detta endast för arbetsorderkonton idag.

De traditionella fakturaunderlagen som man får skriva ut finns ej då fakturor skapas direkt i Fortnox – du får snabbknappar till PDF fakturorna och kan markera dem som skickade (du kan skicka iväg e-postfakturor direkt från Jobbtimmar också).

Vi rekommenderar att inte blanda olika ROT och RUT fakturor på samma företag då Fortnox har en bugg som ger samma % på skattereduktion som det man förvalt i sitt konto (det går dock när man skapar fakturor direkt på webben.).

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.