Villkor för rapportering online

När du uppgraderar ditt testkonto till ett fullt fungerade konto utan begränsningar tillfaller vissa villkor. Dessa är listade nedan och när du uppgraderar ditt konto går du med på dessa.

JBTMR är förkortning av Jobbtimmar och betyder samma sak på hemsidan.

Alla priser exklusive moms. Vi innehar F-skattsedel.

Startavgiften gäller riktiga konton och kommer på första fakturan, dvs, beställer du extra rapportörer i efterhand är det ingen startavgift på dem. Startavgiften är givetvis 1 st och ej på varje rapportör samt ej på testkonto.

Det är ej tillåtet att använda ett konto för att rapportera andra personers händelser på. Varje person som rapporterar skall ha ett eget konto.

Om du beställer ett riktigt konto direkt kan du börja använda Jobbtimmar direkt på alla rapportörer. En faktura kommer skickas till dig inom kort efter vi tagit kontakt med dig och bekräftat beställningen, din beställning anses bindande om ev ändringar till den ej inkommit innan fakturan skickas. Kontrollera gärna bekräftelsemejlet du får så det t.ex är rätt antal rapportör valda.

Efter första fakturan gäller fakturaperiod den 1:a i varje månad. Perioden anpassas utefter att t.o.m den 15:e blir det den 1:a i aktuell månad annars den 1:a i kommande månad.

Har du behov av temporära rapportörer som använder rapporteringen 1 månad eller liknande kan du av-aktivera rapportörer som inte behöver rapportering och lägga till ny rapportör på dess plats. Dvs, antal rapportörer du kan lägga till gäller för aktiva rapportörer vilket är mycket fördelaktigt för er. Vill du beställa till extra rapportörer skickas separat faktura för dessa.

Hör vi inte av dig inför en kommande faktura förutsätter vi att du vill fortsätta som föregående period. Betalning oss tillhanda inom 14 dagar. Vid sen betalning skickas betalningspåminnelse.

I priset ingår allt som tjänsten erbjuder samt framtida kommande uppdateringar. Vi vill förenkla för dig – därför är vi öppna för förslag och idéer från dig. Vi tar inte ut någon avgift för att ta fram en speciallösning som passar dig. Enda kravet är att funktionen du önskar även kan vara användbar för andra företag.

Eventuella avgifter för dig som användare för att integrera med externa system ingår ej i avgiften för Jobbtimmar. T.ex Fortnox kräver att du som användare betalar en licensavgift för att kunna koppla ditt faktureringskonto med tjänster som Jobbtimmar.

Fakturor skickas normalt genom e-post och är kostnadsfritt. Önskar du brevfaktura (traditionellt postbrev) tillkommer 40 kr + moms på varje faktura i postavgift. Brevfaktura kan skickas om vi ej får svar på e-post från dig som kund, dvs det är möjligt du ej fått e-postfakturan.

Vid återkommande sena betalningar via e-postfaktura kommer brevfaktura skickas och postavgift 40 kr + moms tas ut.

Jobbtimmar kan ej hållas ansvarig för förlorad data som orsakats av användaren eller vid utomståendes påverkan såsom krig och katastrofer och nätattacker osv. Backup på all data finns tillgänglig på daglig basis.

Dina personliga uppgifter stannar hos oss och säljs ej vidare till 3:e part. Vi skickar inga reklammejl till dig. Det enda du kan få från oss är mejl som innehåller viktig information om Jobbtimmar.

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.