Skapa en offert online

För byggare, städföretag, konsulter och de flesta företag!

Inkluderat i vår tjänst finns en funktion för att skapa en proffsig och fin offert som kan skickas via post eller som e-post med PDF – en offertmall i ett offertverktyg. Offertfunktionen finns i både Projektrapportering samt Arbetsorder (Direkt på kund rapportering). Man kan säga att JBTMR fungerar som din personliga mall/verktyg för offerter. Vi gör det svåra arbetet/uträkningarna och du får den fina färdiga offerten direkt som en nedladdningsbar PDF-fil.

Är du endast 1 användare får du lägre pris! Se prislistan.

Flera som söker efter att skapa offert på nätet är dem som kanske redan sitter i Excel/Word och skriver in varje offert manuellt. Hantverkare letar efter något som är enkelt och går snabbt – tiden är ju dyrbar. Våra användare uppskattar vår offertfunktion just tack vare dessa skäl. En offert kan skapas på mindre än 5 minuter om du vet vad du skall lägga in i den.

Du använder ditt kundregister för att välja mottagare eller lägger enkelt upp en ny kund direkt på offerthanteringen. Artiklar kan väljas från en artikellista eller skrivas in med fritext.

Offertfunktionen stödjer ROT och RUT skattereduktioner via ett enkelt snabbval som beräknas på arbetskostnaden.

Testa demo

Du kan logga in på ett demokonto för projektrapportering och se Offertfunktionen där!

En offert med ROT 30% skattereduktion:

En byggoffert för renovering. Klicka på bilden för större version eller se den som PDF här. (Med skattereduktion och material).

En offert med RUT 50% skattereduktion:

En offert för flyttstädning av en lägenhet. Klicka på bilden för större version eller se den som PDF här. (Med skattereduktion och material).

När du skapar en offert anges alla priser exklusive moms. Ev ROT/RUT hanteras automatiskt där moms läggs på och procentsatsen dras av i rätt ordning. Du slipper tänka – programmet räknar ut allt åt dig.

Hur man gör en offert online

Video från gammal version, ny video är på gång! Videopresentation av hur man gör en offert:

Så här ser det ut i administrationsdelen för Offert:

Sammanfattning om att göra en offert på internet

Med JBTMRs offertfunktion använder du samma data som du använder i rapportering av tider och material. Du slipper därför hålla koll på ännu en databas med kunder / artiklar. Skapa en vacker och proffsig offert för ditt företag med vår smarta funktion.

Låter detta intressant rekommenderar vi att prova på JBTMR vilket ger dig möjlighet att skapa offerter helt gratis i 2 veckor. Vill du fortsätta använda JBTMR efter detta skickar du ett mejl eller ringer så ordnar vi resten. Är du endast 1 användare har du lägre pris så tveka inte!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.