Exempel på olika utskrifter/rapporter

Det finns många möjligheter med Jobbtimmar och rapporterna som skapas kan vara olika från företag till företag samt projekt. Beroende på hur du ställer in ett projekt kan det visas på olika sätt. Här nedan har vi tagit fram några exempel på hur rapporter och utskrifter kan se ut i Projektrapporteringen. Alla namn är påhittade! Sorry om ditt namn kom med här.

Exempel 1: Badrum & dusch – Maja Nilsson, Stockholm

Ett fastprisprojekt på badrum och dusch. Ett fastpris är angett på projektinställningarna. Tider är rapporterade men syns inte i fakturaunderlag (förutom ev extrajobb). I projektrapporten syns mer detaljer om projektet såsom tider och ev extrajobb som tillkommit.

Se fakturaunderlaget | Se projektrapporten


Exempel 2: Renovering av övervåning – Evert Axelsson, Stockholm

Här ett typiskt löpande projekt med tider och där även timpris är angett på projektet. Det är valfritt om man vill visa priser givetvis.

Se fakturaunderlaget | Se projektrapporten


Exempel 3: Nybygge villa – Nils Jonsson, Stockholm

Också ett löpande projekt med arbetskategorier samt timpriser på dessa samt vanligt timpris på tider utan arbetskategoritimpris. Visar även rapporterat material på projektet.

Se fakturaunderlaget | Se projektrapporten


Exempel 4: Löneunderlag för en anställd

Här visas ett löneunderlag på en anställd som rapporterat med projektrapportering. Går skriva ut alla löneunderlag via 1 klick om man vill…

Se löneunderlaget


Det finns mer!

Exempel på fakturaunderlag för tider och artiklar rapporterade direkt på en kund (Kundrapportering) finns här.

Exempel på fakturaunderlag och löneunderlag för tider rapporterade med start och stopptider finns här.

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.