Prova tidrapportering helt fritt med alla dina rapportörer

Många söker efter ett bra sätt att rapportera tid och omkostnader på. Vissa skriver på papper och att ta steget till online rapportering kan kännas stort. Andra har en befintlig lösning på dator eller mobil som inte fungerar helt som det skall. Vissa använder gratisprogram där rapportörer får se reklam, ofta oseriös sådan, och som även kan ta tid från jobb och rapportering.

Med JBTMR blir steget inte stort

Programmet förenklar rapporteringen och administratören får enkla utskrifter av insamlad data som är till grund för faktura- och löneunderlag. Allt anpassat utifrån mobilen och större skärmar!

Vet du inte vilket konto som passar er? Gå till funktioner och tjänster och se en jämförelse.

En kund säger så här om JBTMR:

Mkt bra program, sparar oss massor tid varje månad!
Lina, chef på en transportfirma där det bl.a. rapporteras OB och traktamenten.

Prova gratis innan du bestämmer dig!

Du får börja rapportera snabbt och enkelt genom registreringen nedan – skapa ett testkonto och du har två veckor på dig att se hur det fungerar! Några fördelar av många är:

  • Personlig och snabb support
  • Möjlighet till att önska era egna funktioner och rapporter
  • Stort utbud på funktioner för de flesta företag
  • Enkelt och snabbt att rapportera
  • Fungerar på dator, mobil och surfplatta. Har du en Smart TV med webbläsare går det även där!
  • Prisvärd lösning där framtida uppdateringar och förbättringar ingår i priset.

Det finns massor med skäl till att välja JBTMR men varför inte se hur det fungerar själv? Du kan vara igång inom några minuter – skicka in formuläret nedan och vi skickar dig inloggningsuppgifter direkt!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.