Om oss

JBTMR utvecklas med målet att göra det enklare för dig som företagare att rapportera och få de funktioner du verkligen behöver. Vi är inte störst eller har finast kontor men vi hoppas kunna erbjuda dig något bra som kan förenkla för ert företag. Vi tror på en personlig kontakt och välkomnar idéer eller förslag på förbättringar.

Under året vi varit igång har vi fått mycket positivt respons från de många företag som rapporterar med JBTMR.

Tjänsten utvecklas och drivs av Emanuel Henrysson från Emnia Web Studio. Emanuel har över 15 års erfarenhet av webbutveckling och har jobbat i både Europa och Asien med webbutveckling.

Adress:
Jobbtimmar.se
Fondstigen 1
574 39 Vetlanda

Företaget innehar F-skatt och fakturerar genom e-postfaktura eller vanlig postfaktura.

Vi är mycket öppna för dina förslag och idéer. Är det något du saknar eller tycker behöver ändras? Kontakta oss så får vi prata om det. Chansen är stor att vi ordnar till saken åt dig.

Välkommen till JBTMR.se!

PS. Med över 500 000 rapporterade tider kan du känna dig varmt välkommen med i gänget som sparar tid med online rapportering!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.