Varför använda tidrapportering från oss?

Idag finns det rätt många lösningar för att rapportera en tid för sitt arbete. Vissa är stora och kostar mycket och vissa mindre och några helt gratis.

Så varför tycker vi att du borde kolla in JBTMR?

Vårt mål när vi skapade tjänsten var inte att tjäna in miljoner på den. Den började ta form efter att några byggföretag kontaktade Emnia Web Studio för hjälp med webbproduktioner. Vi hörde då att efter det vi hjälpt dem med skulle det inte vara omöjligt att skapa ett tidrapporteringsprogram. Så efter många timmars planerande och bollande med erfarna byggare kom första versionen av Jobbtimmar. De var nöjda och började använda programmet som nu sparat dessa företag både tid och pengar jämfört med att hålla reda på rapportering på papper.

Vi var dock inte nöjda. Vi ville erbjuda fler bra funktioner och idag har programmet många fler smarta finesser som inte fanns från början. Ett nyckelord är att vi lyssnar på dig om du har något speciellt krav som skulle passa in i programmet. Vi har redan tagit fram lösningar som passar både den som önskade det och kanske dig med!

På sidan Hur det fungerar hittar du mer information om vad som ingår i programmet i skrivande stund. Det känns lite onödigt att ta din tid genom att repetera den informationen här.

Vårt mål med tjänsten är helt enkelt att kunna hjälpa dig som byggare eller annan företagare och göra dessa saker enklare och kanske roligare. Vi tror att du kommer spara in tid med Jobbtimmar. Vill du göra tidrapport för t.ex byggföretag och är småföretagare så bör du prova Jobbtimmar nu. Det går rapportera omkostnader med priser per enhet så du enkelt kan få en överblick på material och andra omkostnader på projekten.

Vill du samla in tider från anställda kan du använda Lönerapport. Lönerapport innehåller fler val och möjligheter. Rapporter på insamlade tider finns att skriva ut genom admin.

Du är välkommen att ringa eller mejla om du har någon fråga eller vill prata mer innan du bestämmer dig. Vi uppmanar dig att skapa ett testkonto som innehåller alla funktioner för flera användare i två veckor. De flesta som testar ser potentialen redan första dagen och bestämmer sig.

Är det dags för dig att bestämma dig? Undrar du varför tidrapportera när man jobbar? Sitter du fortfarande med papper som dina anställda lämnar in – eller kanske inte lämnar in i tid – då finns det ett bra alternativ för dig. Jobbtimmar är din partner när det gäller tid/omkostnaderrapportering. Det är också möjligt att skapa en kundoffert direkt i programmet!

I framtiden kommer du säkert också få nytta av fler funktioner som kommer släppas – allt till ett bra och förmånligt pris.

Välkommen! Vi väntar på att hjälpa igång dig med webbaserad tidrapportering som är enkelt och smidigt!

Testa fritt! Vad väntar du på?

Är du intresserad får du testa allt en utan några som helst krussiduller. Du får tillgång till systemet med så många användare du behöver och kan prova på allt precis som om du beställt på riktigt utan några krav på beställning och så vidare!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.