För vem passar tidrapporteringen?

En eller 25? Oavsett om du driver en enskild firma med endast en anställd (dig själv) eller om ni är ett större team med flera medarbetare involverade i olika projekt, så är JBTMR det perfekta verktyget för er. Huvudpoängen är att det är smidigt att rapportera arbetade timmar och att administratören enkelt kan generera omfattande rapporter baserade på insamlad information. Detta frigör värdefull tid som annars skulle spenderas varje månad på manuell sammanställning av tidrapporter på papper.

Vi anser att du förtjänar förenklade arbetsvillkor. Genom ett enkelt knapptryck kan du snabbt generera löneunderlag och skriva ut information om pågående projekt för fakturering i ditt eget ekonomiprogram. Är detta något för dig? Ge det en fri provperiod och bestäm själv!

Här nedan är några exempel där JBTMR kan hjälpa till med behov av tid, resor och materialrapportering. I tjänsten ingår även möjlighet att skapa en offert direkt från kundlistan vilket bör passa vilket företag som helst.

Projektrapportering

För företaget där man jobbar på projekt över en relativt längre tid. Tider/material rapporteras in dagligen på projektet och admin kan närsomhelst gå in och skriva ut fakturaunderlag på det som är inrapporterat i tidrapport. Kunder läggs upp först, projekt som tillhör kunder därefter. Löneunderlag utifrån de tider som skickas in på projekten finns för varje rapportör. Går även aktivera Körjournal SKV.

Läs mer om projektrapporteringen här.

Arbetsorder (direkt på kund)

För företaget som gör jobb varje dag och som inte är värt att lägga upp som projekt. Kan t.ex vara reparation av något hos en kund som man inte besöker mer kommande tiden. Då kan rapportören själv lägga upp kundens detaljer och mata in artiklar som gjorts på en arbetsorder. Namn, enhet, antal och pris kan matas in vilket ger möjlighet till att rapportera vad som helst egentligen. När jobbet är klart kan rapportören själv markera som klart och admin får ett mejl om att skapa ny faktura. Går även aktivera Körjournal SKV.

Läs mer om rapportering på arbetsorder här.

Tidrapport för lön

En kontotyp där du inte behöver tänka på något om projekt och fakturering o dylikt. Här kan er personal enkelt skicka in lönerapporter direkt på mobil eller dator. Stöd för flera inmatningsfält som täcker de flestas behov. Även stöd för traktamenten och andra kostnader/ersättningar som man själv lägger in.

Läs mer här om tidrapport för lön.

Ett unikt program – ett av Sveriges bästa?

Vi strävar efter att utveckla ett program som rankas bland de främsta i Sverige. Vårt program har utformats speciellt i nära samarbete med de nämnda arbetsgrupperna. Vårt övergripande mål är att underlätta för dig att rapportera och använda insamlad data på ett effektivt och användarvänligt sätt. Ett konkret exempel på vårt programs positiva påverkan är en kund som berättade att de sparar upp till en timme vid varje faktureringstillfälle genom att använda JBTMR jämfört med att hantera papperslappar och Excel-ark. Detta gäller per projekt, vilket demonstrerar den konkreta tidsbesparingen och effektiviteten som vårt program kan erbjuda.

Vi har något som passar de flesta – är du snickare, webbdesigner, lastbilschaufför, reparatör eller sitter på lager där folk hämtar grejer så fungerar JBTMR utmärkt för dig också.

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.