Hur mur- och stenanläggningsföretaget lyckades med tidrapporteringen…

Stenbutiken banade vägen för bättre rapportering

I en stenbutik i Vetlanda skapas historier om förnyade trädgårdar, stadiga murar och eleganta markstenar. Deras expertis sträcker sig över sten, skog och mark, och deras rykte sträcker sig långt utanför Vetlandas gränser – från de gröna kullarna i Eksjö till de skogiga områdena runt Vimmerby, har deras glada kunder länge förlitat sig på deras ME-diplom och FANN-auktorisering för enskilda avlopp. Med flera års erfarenhet är de inte bara en stenbutik, utan en pålitlig partner för alla typer av markarbeten.

Dags ta steget från papper till molnet…

Med tiden insåg företaget att det fanns ett behov av att effektivisera rapporteringen av arbetade tider. Arbetarna kände sig redo att ta steget in i den digitala eran och testa online projektrapportering i molnet. Det var avgörande att det var enkelt för dem att använda. Därför blev lösningen JBTMR – en användarvänlig online tjänst för att rapportera tider och omkostnader. Resultatet? Fakturaunderlaget skapas smidigt, vilket leder till förbättrad fakturering och administration.

Hur tyckte ledningen om programmet?

”Jag är verkligen nöjd med JBTMR – allt fungerar jättebra! Det är så enkelt och smidigt att använda, och det viktigaste är att även arbetarna tycker detsamma. Jag kan verkligen rekommendera programmet. Sådana som jag, som vanligtvis jobbar med sten och inte datorer, behöver verkligen ett smidigt program! :)”.

Christian, Jkskogomark

Behöver inte vara IT-tekniker…

Även om arbetarna inte är IT-tekniker, har de lätt anpassat sig till att rapportera online till ett överkomligt pris. Kundnöjdheten har stigit när fakturorna blir mer exakta och chefen är tacksam för att slippa den tidskrävande processen med att samla in tidrapporter i pappersformat.

Med JBTMR har Vetlanda Stenbutik moderniserat sin verksamhet och tagit ett steg närmare en mer effektiv och smidig arbetsprocess.

Kunderna är nöjda med underlagen

”Jag är så nöjd med stenmuren som Vetlanda Stenbutik byggde åt oss! Det var verkligen ett fantastiskt jobb. Dessutom var det så smidigt att få ett detaljerat underlag med exakt vad som användes i projektet, även om jag redan visste kostnaden. Tack så mycket!”

Maria, nöjd kund.

Testa bättre rapportering du också!

Har du också ett företag där arbetarna lämnar in rapporter på papper? Testa oss och se skillnaden! Skaffa ett testkonto här eller tag kontakt så hjälper vi dig!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.