Tidrapport för byggare, snickare, hantverkare

JBTMR – Effektiv rapportering för byggföretag

JBTMR (Jobbtimmar.se) erbjuder en innovativ och användarvänlig lösning för effektiv rapportering och tidsredovisning, skräddarsydd för byggföretag och dess entreprenörer. I en tid där många inom snickeri- och byggbranschen inte nödvändigtvis har en stark koppling till digitala verktyg, har vi identifierat och adresserat behovet av en enkel och tidsbesparande plattform.

Bra tidrapportering för hantverkare

Utmaningar för byggföretag:

Småföretagare inom byggsektorn står inför utmaningen att effektivt övervaka och dokumentera pågående arbete. Olika företag hanterar detta på olika sätt, från handskrivna anteckningar till minnesbaserade metoder. I ljuset av förändrade regelverk, som Skatteverkets ökande krav på ROT-projekt, ökar behovet av noggrann projektuppföljning ytterligare.

Vår lösning:

JBTMR har utvecklat en mobilvänlig plattform i nära samarbete med byggföretag för att erbjuda en intuitiv och problemfri upplevelse. Vår tjänst möjliggör enkel tidrapportering och tidredovisning från vilken enhet som helst, vilket är avgörande i dagens moderna samhälle.

Några av funktionerna:

  • Möjlighet att logga in och snabbt skicka in detaljerade tidrapporter, inklusive arbetsmoment, tidsåtgång, och materialanvändning för varje projekt.
  • Enkel körjournal för att registrera och dokumentera arbetsresor under arbetsdagen.
  • Prissättning för olika moment, inklusive timpris för kunder och kostnad per anställd per timma, för en övergripande projektöversikt.

Se videodemo på hur man rapporterar som arbetare:

Fördelar för byggföretag:

  • Generering av fakturaunderlag, löneunderlag och projektrapporter med lätthet.
  • Möjlighet att hålla koll på projektets ekonomiska status med detaljerade kostnadsanalyser.
  • Flexibilitet att välja mellan en enkel tidsregistrering eller att utnyttja avancerade funktioner som prissättning och kostnadsuppföljning.

Vårt mål:

Vi strävar efter att bli Sveriges ledande onlineplattform för effektiv rapportering inom byggsektorn. Genom kontinuerlig dialog med användare och en dedikation till att tillgodose byggares behov strävar vi efter att erbjuda en tjänst som verkligen underlättar arbetsprocesserna.

Tack till våra användare:

Vi är tacksamma för det stora antalet nuvarande användare som har delat sina insikter och feedback, vilket har möjliggjort förbättringar och tillägg av smarta funktioner. Er support är ovärderlig, och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans.

Prova JBTMR idag:

Oavsett om du behöver hantera en enkel tidsregistrering eller vill dra nytta av avancerade funktioner som prissättning och kostnadsuppföljning, är JBTMR det optimala verktyget för ditt byggföretag. Registrera dig för ett testkonto idag för att uppleva vår tjänst i praktiken och ta nästa steg mot effektivare projektledning och rapportering.

Vi ser fram emot att höra från dig och stödja ditt företags framgång!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.