Tidrapport för nystartad byggfirma/företag verkligen nödvändigt?

Har du startat ett eget byggföretag eller annat hantverksföretag? Då kanske du frågar dig om det verkligen är nödvändigt att börja rapportera med hjälp av någon online tjänst. Många tycker det räcker bra med lappar och pärmar där man skriver ned vad som gjorts och använts.

Vi har dock hört att det faktiskt finns fördelar med att börja rapportera direkt med t.ex JBTMR. Har du ett bra utgångsläge blir det inte konstigt eller jobbigt att fortsätta rapporteringen när du får fler anställda och fler och fler byggprojekt. Logiskt sett bör det samla på fler och fler papper som kanske inte är de mest lättlästa. Och sitta och sammanställa dessa en fredag kan kännas minst sagt tråkigt.

Hade man däremot haft alla tider/omkostnader redan inrapporterade skulle några klick räckt för att få ut fakturaunderlag och löneunderlag.

Du hade med andra ord kunnat göra något annat resten av tiden. Vad får du välja helt själv!

Med vår tjänst JBTMR kan byggare och andra hantverkare utgå från byggprojekt där tider och omkostnader rapporteras på. Varje projekt går ställa in på olika sätt och man kan använda en mycket enkel inställning där endast timmar visas – eller ange priser på timmar, omkostnader och personal, registrera inkommande betalningar osv för att få en projektrapport där man kan se ett resultat på plus eller minus. Möjligheterna är många men det går som sagt att köra mycket enkelt om du känner för det.

Vi ställer gärna in ditt konto utifrån era behov. Har du börjat rätt blir det mycket enkelt att rapportera i framtiden!

Tag gärna kontakt med oss – chatta, mejla eller ring och berätta vad du behöver rapportera. Du testar helt gratis två veckor och bestämmer dig sen om du vill börja använda programmet på ”riktigt”.

Hoppas vi hörs! Det är värt det!

Om JBTMR

JBTMR (Jobbtimmar.se) är ett kraftfullt men enkelt verktyg för att samla in tider & omkostnader på projekt / arbetsorder eller få in lönerapporter från anställda. Prova gratis 2 veckor. Används av hantverkare och många andra som behöver hålla koll på sina tider.